MAGAMRÓL

Szia! A nevem Ádám.

Nemrég telefon függetlenítés miatt kutatni, keresni kezdtem a neten, sőt kérdeztem az ismerősöket is erről. Ráment több napom és nem kevés idegeskedésem mire megtaláltam a megoldást.

Ezt a blogot azért készítettem, mert azt láttam, hogy nagy az összevisszaság a témában. A lényeg, hogy így neked már könnyebb dolgod lehet mint nekem volt.

MEGBÍZHATÓ ÉS TESZTELT MAGYAR NYELVŰ FÜGGETLENÍTŐ WEBÁRUHÁZ ITT>>>>>

TELEFON FÜGGETLENÍTÉS GYORSAN, OLCSÓN, ONLINE ITT

Megjegyzés:

Kattints a fenti linkre és ha a megjelenő oldal nyelve angol lenne, akkor a bal felső sarkában kattints a "Language" ikonra és válaszd ki a MAGYAR nyelvet.

Rengeteg telefon modellt KI TUDNAK KÓDOLNI, szinte bármilyen hálózatból.

Ha nem vagy biztos valamiben vagy kérdésed van vedd fel velük a kapcsolatot és ÖRÖMMEL SEGÍTENEK.

Utolsó kommentek

Olcsó és gyors (okos)telefon függetlenítés

2012.07.15. 13:23 mobiltelefonos

Sok embernek gondot okoz az okostelefon függetlenítés is. A legtöbben azonnal akarják és a lehető legolcsóbban. Ez sok esetben nem igazán megoldható, hiszen vagy valahol ott kell hagyni a telefont és esetleg másnapra, harmadnapra megoldják vagy ha beviszik a márkaboltba ill. a telefon szolgáltatókhoz, akkor az pedig kemény pénzekbe is kerülhet.

Mindenki döntse el mi a jó neki. Én egyik megoldást sem igazán kedvelem, így a neten keresgélni kezdtem megbízható külföldi cégek között akik által meg tudnám oldalni a kártya függetlenítést. Őszintén szólva nagyon nehezen találtam olyan céget, ami viszonylag gyors is és olcsó is lenne.

De a fő gond az nem is ezzel volt, hanem azzal, hogy az egyiknél nincsenek magyar szolgáltatók (értsd nem lehet magyar telefonokat függetleníteni), viszont volt egy rakás telefon. A másik helyen voltak ugyan magyar szolgáltatók a listában, de csak kevés telefont támogatnak.

Már majdnem feladtam a keresgélést, amikor rátaláltam egy angol magyar oldalra, ahol végre minden ami kell egy helyen megtalálható. Bőséges telefon választék, támogatott hazai szolgáltatók, egyszerű és felhasználóbarát weboldal, könnyű és gyors fizetési lehetőség és nem utolsó sorban nagyon versenyképes kikódolás árak.

Pl. európai hálózatos Samsung Galaxy S, S2, S3, S4 telefonok függetlenítése $16 (amerikai dollár) kerül, ami kb. 3600 Ft jelenleg. A tengerentúli Samung Galaxy S, S2, S3, S4 stb. $26 (amerikai dollár), ami kb. 6000 Ft jelenleg. Apple iPhone 4/4S és iPhone 5 telefonok függetlenítése is elérhető kedvező árakon.

Ilyen remek árakat sehol sem találtam, több helyen is dupla vagy e közeli ár volt megadva.

Összegezve az előnyök 9 pontban:

1.) MAGYAR nyelvű oldal és ügyfélszolgálat is van (Skype elérhetőséggel is), (A magyar oldal kiválasztásához kattints a HU feliratra az oldal tetején)
2.) Nagyon jók a visszajelzések a korábbi ügyfelektől (az oldalon kattints a "Mások mondják" rész alatt és máris olvashatod.)
3.) Az árakat láthatod forintban, dollárban, euróban vagy akár román lejben is (az oldal alján át tudod váltani)
4.) Olcsó és gyors, általában 1-2 napon belül küldik email-ben az infókat.
5.) Az IMEI számot, a telefon márkáját, típusát, az országot és a szolgáltatót kell megadni, ahol a telefon használatban van.
6.) Semmilyen technikai tudás nem kell a kikódoláshoz, mindent lépésről-lépésre leírnak email-ben.
7.) A legtöbb esetben egy kódot küldenek (a magyarázattal), ami függetleníti a telefont
8.) Fizetés PayPal, Visa, MasterCard, American express stb. (Ha PayPal-al fizetsz maximum 60 napon belül reklamálhatsz pl. hogy nem kaptad meg a pénzed ellenértékét és a PayPal visszautalja a pénzedet ha bármi probléma merülne fel, de jobb ha ennek utána jársz Te magad is.)
9.) Ha több telefont is ki szeretnél így kódolni, akkor még kedvezőbb árat is kaphatsz.

A hátrányuk hogy nincs még minden típusú telefon kint az oldalukon, de ha felveszed velük a kapcsolatot biztosan tudnak segíteni.

Itt találod meg a weboldalukat ahol tájékozódhatsz: telefon függetlenítés online.

2 komment

Címkék: apple telefon samsung olcsó függetlenítés kikódolás

A bejegyzés trackback címe:

https://telefonfuggetlenites.blog.hu/api/trackback/id/tr834657682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rose77 2014.06.10. 09:27:07

Hello ,

En itt elek angliaban es van egy 3 éves iphone 4 -em es szeretnem függetleníteni ! Aztán magyar kártyámmal használni ... Olvastam , hogy talaltatok egy magyar angol céget itt kint ! Kaphatnek elérhetőséget ???
Köszönettel : Rose77

mobiltelefonos 2014.06.10. 09:30:27

Szia, egyszerűen csak kattints fent az Iphone 4 vagy bármely más telefon függetlenítés linkre és megnyílik az oldal.
süti beállítások módosítása