MAGAMRÓL

Szia! A nevem Ádám.

Nemrég telefon függetlenítés miatt kutatni, keresni kezdtem a neten, sőt kérdeztem az ismerősöket is erről. Ráment több napom és nem kevés idegeskedésem mire megtaláltam a megoldást.

Ezt a blogot azért készítettem, mert azt láttam, hogy nagy az összevisszaság a témában. A lényeg, hogy így neked már könnyebb dolgod lehet mint nekem volt.

MEGBÍZHATÓ ÉS TESZTELT MAGYAR NYELVŰ FÜGGETLENÍTŐ WEBÁRUHÁZ ITT>>>>>

TELEFON FÜGGETLENÍTÉS GYORSAN, OLCSÓN, ONLINE ITT

Megjegyzés:

Kattints a fenti linkre és ha a megjelenő oldal nyelve angol lenne, akkor a bal felső sarkában kattints a "Language" ikonra és válaszd ki a MAGYAR nyelvet.

Rengeteg telefon modellt KI TUDNAK KÓDOLNI, szinte bármilyen hálózatból.

Ha nem vagy biztos valamiben vagy kérdésed van vedd fel velük a kapcsolatot és ÖRÖMMEL SEGÍTENEK.

Utolsó kommentek

Okostelefonok és a kártya függetlenítés

2011.11.27. 17:05 mobiltelefonos

Kaptam egy okostelefont amire már jó ideje vágytam és a nagy örömöm mellett az is plusz örömre adott okot, hogy a telefon függetlenítés dolgával nem kell foglalkoznom, mivel a telefon kártya független. :)

Hát amiket tudnak ezek a mobilok az már komolyan mondom aggodalomra adhat okot a számítógép gyártó cégeknek. Öregem, ezzel szinte már ki lehet váltani a számítógépemet is. Na jó, azért még ne temessük a pc-ket egyenlőre :) Még csak pár napja kaptam de máris teljesen beleszerettem.

Azt tervezem, hogy ha külföldre utazom, akkor kint vásárolok bele SIM kártyát és azzal fogom ott használni, így megtakarítok egy csomó pénzt. Csak utazás előtt tájékozódnom kell hogy melyik szolgáltatónak van jó lefedettsége és adnak e kedvező áron 3G (HSPDA, HSUPA) internetet. Ahogy látok valami szép dolgot, máris kattintok és megy fel a netre hogy a családom, ismerőseim is megcsodálhassák.

Jut eszembe a neten vannak olyan cégek ahol a SIM kártyát meg is rendelheted, akár fel is töltheted, így ha megérkeztél az országba, csak belehelyezed a SIM kártyát a kártya független mobiltelefonodba és máris mehet a móka kacagás :)

OKOS TELEFON FÜGGETLENÍTÉS

Na jó, de mit tegyen az akinek az okos telefonja szolgáltató függő, azaz kódolt? Mivel az okostelefonok már jóval többet tudnak és szinte teljesen eltérnek felépítésben egy szokványos mobiltelefontól (pl. van operációs rendszerük, mint ios, android stb.), így kicsit óvatosabban kell megközelíteni a telefon függetlenítés témakörét.

Mit tegyünk?

Ezek a telefonok sok esetben jóval drágábbak (100e Ft vagy több) mint a hagyományos társuk, így nem biztos hogy megéri kísérletezgetni mindenféle, a neten található ilyen-olyan függetlenítő kóddal. Körültekintően kell eljárnunk. Először is tudnod kell hogy a garanciát érintheti bármilyen eljárás, talán csak az univerzális SIM kártya kivétel ettől. A gyártók általában 1 év garanciát vállalnak az okostelefonokra, szóval nem kell sokáig várni :) Persze az előfizetéses telefonoknál érdemes megnézni a szerződés feltételeit is mielőtt cselekszel.

Nekem ami bevált és már többször is használtam az az IMEI szám alapján történő mobil telefon függetlenítés.

komment

Címkék: telefon utazás külföld okos függetlenítés

A bejegyzés trackback címe:

https://telefonfuggetlenites.blog.hu/api/trackback/id/tr733415707
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása