MAGAMRÓL

Szia! A nevem Ádám.

Nemrég telefon függetlenítés miatt kutatni, keresni kezdtem a neten, sőt kérdeztem az ismerősöket is erről. Ráment több napom és nem kevés idegeskedésem mire megtaláltam a megoldást.

Ezt a blogot azért készítettem, mert azt láttam, hogy nagy az összevisszaság a témában. A lényeg, hogy így neked már könnyebb dolgod lehet mint nekem volt.

MEGBÍZHATÓ ÉS TESZTELT MAGYAR NYELVŰ FÜGGETLENÍTŐ WEBÁRUHÁZ ITT>>>>>

TELEFON FÜGGETLENÍTÉS GYORSAN, OLCSÓN, ONLINE ITT

Megjegyzés:

Kattints a fenti linkre és ha a megjelenő oldal nyelve angol lenne, akkor a bal felső sarkában kattints a "Language" ikonra és válaszd ki a MAGYAR nyelvet.

Rengeteg telefon modellt KI TUDNAK KÓDOLNI, szinte bármilyen hálózatból.

Ha nem vagy biztos valamiben vagy kérdésed van vedd fel velük a kapcsolatot és ÖRÖMMEL SEGÍTENEK.

Utolsó kommentek

Olcsó és gyors (okos)telefon függetlenítés

2012.07.15. 13:23 mobiltelefonos

Sok embernek gondot okoz az okostelefon függetlenítés is. A legtöbben azonnal akarják és a lehető legolcsóbban. Ez sok esetben nem igazán megoldható, hiszen vagy valahol ott kell hagyni a telefont és esetleg másnapra, harmadnapra megoldják vagy ha beviszik a márkaboltba ill. a telefon…

2 komment

Címkék: apple telefon samsung olcsó függetlenítés kikódolás

iPhone 3g, 3gs, 4, 4s, 5 és iPad telefon függetlenítés

2012.07.09. 23:16 mobiltelefonos

A neten keresgéltem az ismerősömnek olyan céget, ami megbízható és amivel probléma mentesen megoldható pl. az iphone 3g/3gs, 4g/4gs sőt már az iphone 5 telefon függetlenítés is. Így találtam rá egy angliai magyar cégre, hosszas keresgélés után. Londoni idő szerint de. 10-5-ig nyitva vannak, lehet…

komment

Címkék: telefon 3g iphone 3 4 függetlenítés 4s 3gs

süti beállítások módosítása