MAGAMRÓL

Szia! A nevem Ádám.

Nemrég telefon függetlenítés miatt kutatni, keresni kezdtem a neten, sőt kérdeztem az ismerősöket is erről. Ráment több napom és nem kevés idegeskedésem mire megtaláltam a megoldást.

Ezt a blogot azért készítettem, mert azt láttam, hogy nagy az összevisszaság a témában. A lényeg, hogy így neked már könnyebb dolgod lehet mint nekem volt.

MEGBÍZHATÓ ÉS TESZTELT MAGYAR NYELVŰ FÜGGETLENÍTŐ WEBÁRUHÁZ ITT>>>>>

TELEFON FÜGGETLENÍTÉS GYORSAN, OLCSÓN, ONLINE ITT

Megjegyzés:

Kattints a fenti linkre és ha a megjelenő oldal nyelve angol lenne, akkor a bal felső sarkában kattints a "Language" ikonra és válaszd ki a MAGYAR nyelvet.

Rengeteg telefon modellt KI TUDNAK KÓDOLNI, szinte bármilyen hálózatból.

Ha nem vagy biztos valamiben vagy kérdésed van vedd fel velük a kapcsolatot és ÖRÖMMEL SEGÍTENEK.

Utolsó kommentek

Top 6 érv a telefon függetlenítés mellett

2011.11.02. 23:12 mobiltelefonos

Lássuk, többek között milyen főbb okok miatt lehet előny a telefon függetlenítés.

MAGAS ROAMING KÖLTSÉGEK ELKERÜLÉSE

Hát igen, velem már előfordult, hogy pl. elutaztunk a tengerpartra Horvátországba és utazás előtt jó alaposan feltöltöttem a kártyám egyenlegét. Gondoltam ez biztosan elég lesz, még akkor is ha vészhelyzet miatt sokat kell majd hazatelefonálnom. Hát nem lett, pedig nem is volt semmilyen vészhelyzet. Az 1 hét után, mire észbe kaptam, már szinte az összes pénzemet "leszedte". Az egészben az volt a "kemény", hogy tényleg alig telefonáltam haza, hiszen tisztában voltam vele hogy sokkal drágább.

A következő horvátországi utazás előtt természetesen a telefon függetlenítés mellett döntöttem. A neten tájékozódtam, hogy melyik cégnek van kedvező díja Magyarországra és mindjárt ahogy lehetőségem volt vásároltam egy sim kártyát. Aki gyakran utazik, akár más kontinensre is, annak óriási megtakarítás lehet, ha helyi sim kártyát használ és ki van kódolva a telefonja.

NÖVELI A MOBILTELEFONOD ÉRTÉKÉT

Na de miért is? Az előbb említett okok miatt pl. Ha kártyafüggetlen mobiltelefont szeretnél vásárolni, annak az ára sokkal magasabb is lehet, mint ha valamelyik telefon szolgáltatónál vásárolsz egy előfizetéses vagy feltöltőkártyás készüléket. Korábban venni akartam egy HTC telefont, de a meglévőt szerettem volna eladni lehetőleg jó áron és mivel kikódolt telefon volt, így még gyorsabban is túl tudtam rajta adni.

A TELEFON VÁLTOZATLAN MARAD

Külsőre természetesen a telefonod változatlan lesz, belsőleg már nem olyan biztos. Jó néhány függetlenítési megoldás létezik. Én azokat favorizálom amelyek nem hagynak semmilyen különösebb nyomot a telefon szoftverében, illetve nem kell semmit sem a sim kártya alá, mögé stb. helyezni. Ez a módszer egyébként szintén elég elterjedt, a lényege hogy a mobiltelód IMEI száma, az ország és a szolgáltatód alapján adnak egy kódot és azt kell csupán begépelned és voálá már sikerült is.

NEM KELL TELEFONGURUNAK LENNED

A mostanában divatos módszerek többségével nincs szükséged arra, hogy betanulj különböző bonyolult eszközöknek a használatát. Egyszerűen, néhány lépésben megoldható.

TÖRVÉNYES?

Nos, számtalan országban, többek között Amerikában, Kanadában és Európa számos országában (pl. Anglia, Franciaország) ez teljesen törvényes. Magyarországon sajnos jelenleg még nem az, amennyiben saját magadnak csinálod. Így mindenki csak a saját felelősségre használja. Ha a készüléket beviszed valamelyik szolgáltatóhoz (pl. Telenor, Vodafone, T-Mobil), ott törvényes, csak éppen jóval magasabb áron dolgozhatnak.

ONLINE GYORSABB ÉS OLCSÓBB IS LEHET

Ma már elég sokan foglalkoznak a kikódolással világszerte, így a magas konkurencia miatt jelentős különbségek lehetnek a legkülönfélébb cégek között. Ha beviszed a "sarki" boltba, és ott helyben megcsináltatod, már ha van rá lehetőség, akkor általában pár órát vagy napot kérnek, amíg viszont látod a telefonodat, mivel a legtöbb esetben nem ott csinálják. Ez ugyan az olcsóbb lehetőségek közé tartozhat, de nincs rá garancia, hogy milyen módosításokat végeznek a telefonodon.

Ha beviszed a szolgáltatóhoz az jóval költségesebb. A sim kártya alá helyezett kártya ugyan versenyképes áron van, de nem igazi, csak amolyan félmegoldás.

A jó hír, hogy a  neten sok esetben percek, vagy órák alatt saját magadnak megoldhatod és így a telefon függetlenítés szinte gyerekjáték, sőt a komolyabb cégek pénz visszafizetési garanciát is adnak.

komment

Címkék: mobil olcsó független romaing függetlenítés kikódolás

A bejegyzés trackback címe:

https://telefonfuggetlenites.blog.hu/api/trackback/id/tr153349153
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása