MAGAMRÓL

Szia! A nevem Ádám.

Nemrég telefon függetlenítés miatt kutatni, keresni kezdtem a neten, sőt kérdeztem az ismerősöket is erről. Ráment több napom és nem kevés idegeskedésem mire megtaláltam a megoldást.

Ezt a blogot azért készítettem, mert azt láttam, hogy nagy az összevisszaság a témában. A lényeg, hogy így neked már könnyebb dolgod lehet mint nekem volt.

MEGBÍZHATÓ ÉS TESZTELT MAGYAR NYELVŰ FÜGGETLENÍTŐ WEBÁRUHÁZ ITT>>>>>

TELEFON FÜGGETLENÍTÉS GYORSAN, OLCSÓN, ONLINE ITT

Megjegyzés:

Kattints a fenti linkre és ha a megjelenő oldal nyelve angol lenne, akkor a bal felső sarkában kattints a "Language" ikonra és válaszd ki a MAGYAR nyelvet.

Rengeteg telefon modellt KI TUDNAK KÓDOLNI, szinte bármilyen hálózatból.

Ha nem vagy biztos valamiben vagy kérdésed van vedd fel velük a kapcsolatot és ÖRÖMMEL SEGÍTENEK.

Utolsó kommentek

Miért jó ha a telefon szolgáltató független?

2011.11.02. 15:44 mobiltelefonos

Régebben többször is cseréltem a telefonokat, úgy értem gyakrabban mint manapság, és bizony előfordult, hogy a telefon függetlenítés volt a megoldás a problémámra.

Az első telefonom egy nokia 3210-es volt, ami ha jól emlékszem csak a westel hálozatot, azaz sim kártyát tudta elfogadni, de egyre jobban megtetszett az akkor még pannon által kínált szolgáltatás.

Persze nem igazán volt pénzem arra hogy vegyek náluk is egy telefont, meg akkoriban még nem volt számhordozás sem, így két külön telefon számom lett volna, azt meg nem igazán akartam, így a telefon függetlenítés mellett döntöttem.

Akkoriban ez nem is volt olyan egyszerű, keresnem kellett valakit, aki ezt megoldja olcsóbban, mint  a szolgáltató, ugyanis ők iszonyú magas árat kértek, ha jól emlékszem kb. 8.000 Ft-ot. A telefon került akkoriban kb. 30.000 Ft-ba. Szóval nem igazán érte meg így.

Találtam egy emberkét aki valahova elvitte és megoldotta, ha jól emlékszem 3000 Ft-ért.

komment

Címkék: függetlenítés számhordozás kikódolás

A bejegyzés trackback címe:

https://telefonfuggetlenites.blog.hu/api/trackback/id/tr413348062
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása